середу, 29 березня 2017 р.

Шановні курсанти!
Запрошую відвідати блог. 



Надайте відгук на проведений тренінг:
  • чи був він для Вас корисним?
  • від яких сервісів Веб 2.0 Ви в захваті?
  • які питання потрібно було б розглянути на аналогічних тренінгах?

20 коментарів:

  1. Робота на тренінгу була плідною. Отримали багато нових знань, які дуже потрібні в нашій роботі. Дякую організаторам та нашому педагогу Надії Олексіївні.З повагою Соломатіна Вікторія.

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже сподобався цей тренінг.Отримала багато нових умінь, навичок та знань. Очікувала від цього тренінгу багато, а отримала ще більш . Хочу сказати , що цікавий та змістовий тренінг залежить від тренера в цьому випадку нам дуже пощастило . Щиро дякую Малюк Надії Олексіївні за все, чому вона нас навчила . Сподіваюсь на подальше спільну працю. Я залюбки відвідала б ваші тренінги ще. Колядка Анастасія.

    ВідповістиВидалити
  3. Тренінг дуже пізнавальний. інформація важлива і потрібна. Всі сервіси корисні.

    ВідповістиВидалити
  4. Робота на тренінг дуже сподобалась. Було дуже цікаво, змістовно. Отримала багато нової інформації .Надія Олексіївна педагог в якого хочеться навчатися. Велике їй дякую. Бажаю успіхів в роботі та натхнення в нелегкій праці. З повагою Миценко Людмила

    ВідповістиВидалити
  5. Навчання пройшло легко в інтенсивному темпі, навчилася працювати в блозі, створювати посилання, дізналася багато нових невідомих для мене сучасних термінів, нових інтернет сервісів. Дякую Малюк Надії Олексіївні за її роботу, щодо організації та проведення тренінгу, за її переконливі мотивації та компетентність. З пов.Ксенія Бугай

    ВідповістиВидалити
  6. Для меня тренінг був дуже корисним , я навчилася створювати свою почту, блог та заповнювати інформацією свій блог.
    Всі сервіси були цікаві та приносили задоволення від роботи з ними.
    Навчитися працювати з відеомантажем. З повагою Лук'яненко О.В

    ВідповістиВидалити
  7. Ми живемо у світі, в якому особливу роль для отримання та пошуку інформації відіграє всесвітня мережа Інтернет. Нині вже мало залишилося людей, які не знають, що таке електронна пошта, або які жодного разу не мандрували сторінками всесвітньої мережі Інтернет. Змінюються, з’являються нові сайти, технології, користувачі, інформаційні ресурси тощо. У всьому світі, зокрема в Україні, простежується бум соціальних мереж. Електронна пошта, чати й форуми поступово відходять на другий план. Надія Олексіївно Ви навчили нас створювати колективні документи ,карти знань, працювати на гугл діску, разом з нами побували на віртуальній екскурсії ,навчили нас працювати з блогами, тощо . Це явище одержало назву МЕРЕЖЕВІ ТЕХНОЛОГІЇ ВЕБ 2.0 і з ним пов’язують друге народження мережних технологій. Дякую Вам за змістовний та цікавий тренінг я дізналась багато нового та цікавого!З повагою Недоруєва І.Л.

    ВідповістиВидалити
  8. Надія Олексіївна! Не вистачає слів, щоб висловити Вам велику подяку та шану за вашу складну, але таку потрібну працю!!! З повагою та низький Вам уклін від Білодід (Качур) Людмили.

    ВідповістиВидалити
  9. З 4 по 6 червня проходив тренінг "Мережеві технології Веб 2.0" Тренінг пройшов на одному подиху. Мені сподобалися всі сервіси. На наступних тренінгах хотілося б більшу уваги приділити роботі в Excel.
    Надія Олексіївна я Вам дуже вдячна за знання. Всього Вам найкращого.

    З повагою Тетяна Конотопець.

    ВідповістиВидалити
  10. Шановна Надія Олексіївна! Хочу висловити Вам подяку за терпіння до нас "дошкільнят" та сумлінну працю. Було дуже цікаво пізнавати комп'ютерний всесвіт з Вашою щирою допомогою!!! З повагою Литнєва Т.І.

    ВідповістиВидалити
  11. Тренінг дуже сподобовся. Багато цікавого, корисного для таких, як я, початківців.

    ВідповістиВидалити
  12. Тренінг Веб 2.0 для мене був дуже корисний. Я отримала нові знання, навчилася ще краще працювати з комп'ютером. Велике спасибі тренеру Надії Олексіївні.

    ВідповістиВидалити
  13. Надія Олексіївна!Дякую за нові знання,які я обов'язково використаю у своїй роботі.Ви надзвичайна людина.Успіхів Вам у вашій діяльності!
    З повагою Терещенко Людмила.

    ВідповістиВидалити
  14. Тренінг дуже цікавий,поєдналися колективом,в захваті від роботи з блогами.Тренінг корисний для мене,для продовження роботи з фаховими темами.Дякую Надії Олексіївні за знання та за цікаву Релаксацію.Від душі бажаю успіхів в роботі.З повагою Тетяна.

    ВідповістиВидалити
  15. Шановна Надія Олексіївна! Дякую Вам за отриманні знання на тренінгу
    Веб 2.0.Завдяки Вам у мене з'явився інтерес до комп'ютерних технологій.
    З повагою Анна Тягнирядно.

    ВідповістиВидалити
  16. Шановна Надія Олексіївна! Дякую Вам за отриманні знання на тренінгу
    Веб 2.0.Завдяки Вам у мене з'явився інтерес до комп'ютерних технологій.
    З повагою Анна Тягнирядно.

    ВідповістиВидалити
  17. Тренінг Веб 2.0 для мене був дуже корисний. Я отримала нові знання, навчилася ще краще працювати з комп'ютером. Велике спасибі тренеру Надії Олексіївні.

    ВідповістиВидалити
  18. Тренінг був дуже корисний!отримала нові знання.Сподобалося створення карти знань.

    ВідповістиВидалити
  19. Тренінг був повчальний, інформативний. Сподобалося використання Google Диску.

    ВідповістиВидалити